Salut Mental i sèries de TV: Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA)

El 31 de maig la sessió de l’activitat “Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma”, estava dedicada als Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA), i vam comptar amb la Dra. Eulalia Loran de la Unitat de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Germans Tries i Pujol.

La pel·lícula “To the Bone” va servir per exemplificar l’Anorèxia, tot i que durant la sessió també es van comentar aspectes relacionats amb la Bulímia. Un dels aspectes que van treballar és com el control sobre la conducta alimentària serveix com a forma de control emocional. A més, es va emfatitzar que un dels aspectes més relacionat amb l’estigma en aquests trastorns és el fet que sovint s’oblida que es tracta d’un trastorn mental greu (té la major prevalença de mortalitat entre els trastorns mentals), i es banalitza la malaltia relacionant-la únicament amb aspectes estètics i superficials.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Antiestigma, Formació i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.