Salut Mental i sèries de TV: Psicopatia

La sessió del 24 de maig de l’activitat “Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma”, a càrrec del Dr. Rafael Torrubia del Dept. de Psiquiatria i Medicina Legal, estava dedicada a la Psicopatia.

En base a la sèrie “House of Cards” es va parlar sobre el perfil dels psicòpates i les diferents classificacions clíniques que n’existeixen (el Model Triàrquic de la Psicopatia, els criteris PLC-R i els del DSM-V), i com el cinema distorsiona els trets definitoris. Es va comentar el paper de herència i l’ambient, i que actualment es considera un trastorn del neurodesenvolupament, ja que és un trastorn de personalitat que ja es manifesta a la infància.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Antiestigma, Formació i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.