Salut Mental i sèries de TV: Depressió

El 17 de maig l’activitat “Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma” la sessió es va dedicar a la Depressió, i va córrer a càrrec de la Dra. Josefina Pérez Blanco, del Dept. de Psiquiatria de l’Hospital Sant Pau i la Santa Creu.

A través de la pel·lícula “Helen” es van tractar temes com la banalització de la depressió (“estar depre”) i la present medicalització del patiment. Es van repassar els símptomes d’aquest trastorn així com les principals causes, i els alumnes es van interessar en com poden donar suport si algun familiar o amic té depressió.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Antiestigma, Formació i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.