Dia 2 del Programa de Generació d’Idees en Salut Mental i Benestar Emocional

El 4 de maig es va dur a terme la segona sessió de co-creació del Programa de Generació d’Idees en Salut Mental i Benestar Emocional, que es centrava amb la validació per part d’usuaris finals dels reptes generats pels grups.

Els 9 grups participant en el Programa van “traduir” la seva idea en una metáfora que va servir per presentar el seu repte en 2min a un grup d’11 persones, que pel seu perfil professional o personal, eren potencials usuaris finals dels reptes (per exemple clínics, pedagogs o pacients).  Els grups van il·lustrar les seves metàfores en dibuixos que acompanyaven la presentació, i es van utilitzar com a les imatges d’una biblioteca desordenada, la carretera de la Rabassada, el dia i la nit o un partit de futbol per tal de fer arribar els reptes.

Tot seguit els usuaris final van poder parlar amb els grups per fer-los preguntes i donar la seva opinió sobre la idea, així com fer suggeriments per focalitzar més el repte en les necessitats i interessos reals dels usuaris.

El feedback servirà perquè durant la sessió de l’11 de maig, la darrera de co-creació, els grups acabin de definir el seu projecte, el qual aniran desenvolupant durant el programa de formació amb el suport d’un mentor.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.