Salut Mental i sèries de TV: Suïcidi

El 26 d’abril a l’activitat “Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma” es va dedicar a suïcidi, i va córrer a càrrec dels Dr. Diego Palao i la Dra. Annabel Cebrià de la Unitat de Psiquiatria de l’Hospital Parc Taulí.

El debat es va basar en la visió que dóna la sèrie “13 reasons why” sobre els suïcidi i el seu impacte, i es van tractar temes com l’estigma que suposa per la família, les idees preconcebudes sobre el perquè d’aquest, el bullying i quins programes s’estan duent a terme al nostre territori per disminuir-lo un cop es detecten conductes de risc o la persona ha fracassat en el seu intent. Finalment es va comentar la imatge que donen els mitjans de comunicació sobre aquest fet i com pot influir en l’estigma.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Antiestigma, Formació i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.