Salut Mental i sèries TV: Psicofàrmacs

El 19 d’abri l’activitat “Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma” es va dedicar a als tractaments farmacològics, i va córrer a càrrec del Dr. Javier de Diego de la Unitat de Psiquiatria de l’Hospital de Sant Pau i la Santa Creu.

La temàtica es va exemplificar amb sèries com “Homeland”, “The Soprano’s” o “The Knick”, i amb la pel·lícula “Alguien voló sobre el nido del cuco”. Es va parlar sobre els tractaments anteriors a l’aparició dels psicofàrmac , així com d’altres tècniques de tractament com la psicoteràpia o la teràpia electroconvulsiva (TEC), i es van comentar els aspectes relacionats amb l’abandonament de la medicació per part dels pacients i l’estigma associat a aquest tipus de fàrmacs.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Antiestigma, Formació i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.