Salut Mental i sèries TV: Esquizofrènia

El 12 d’abri l’activitat “Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma” es va dedicar a l’esquizofrènia, i va córrer a càrrec del Dr. Jordi Obiols del Departament de Psicologia Clínica i de la Salut, de la Facultat de Psicologia.

La pel·lícula “Una mente maravillosa” va servir per il·lustrar i comentar alguns dels aspectes relacionats amb aquest trastorn, com les falses creences que associen esquizofrènia amb violència o amb genialitat, el poc coneixement sobre els símptomes negatius del trastorn que poden reforçar l’estigma envers aquestes persones, o aspectes com conviure amb les al·lucinacions i la medicació.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Antiestigma, Formació i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.