Salut Mental i sèries de TV: Trastorn Bipolar

El 5 d’abril l’activitat “Salut Mental i les sèries de TV: tractament i estigma” es va dedicar al trastorn bipolars, i va córrer a càrrec de la Dra. Iria Grande (@IriaGrande) de la Unitat de Trastorns Bipolars de l’Hospital Clínic, Universitat de Barcelona.

A través de la sèrie “Homeland”, i de pel·lícules com “Sense límit”, “El costat bo de les coses”, “Mr. Jones” i “Les hores” es van tractar temes com la clínica dels episodis maníacs i depressius, l’abordatge terapèutic, i es va posar de manifest les idees preconcebudes sobre aquest trastorn en el nostre dia a dia i com vencer l’estigma associat en aquest trastorn.

– Entrada elaborada per la Dra. Iria Grande –

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Antiestigma, Formació i etiquetada amb , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.