Llibres electrònics

1. Al Catàleg UAB

Els llibres electrònics disponibles a través de les biblioteques UAB es poden buscar i consultar des del catàleg. Us recomanem que utilitzeu la Cerca avançada i seleccioneu com a tipus de material la categoria Llibre electrònic.

2. A Trobador+

El portal d’accés a recursos electrònics Trobador+ disposa d’un cercador de llibres electrònics que permet buscar-los per títol, ISBN, autor i editorial.

3. Pàgina web Comunicació. Llibres electrònics

Si esteu buscant llibres electrònics sobre comunicació o matèries relacionades (periodisme, publicitat, disseny, fotografia, etc.), consulteu aquesta pàgina web elaborada per la Biblioteca.

Amb un sol clic damunt del tema que escolliu accedireu al llistat actualitzat de llibres digitals d’aquella matèria que proporciona el catàleg de les biblioteques UAB. Des d’allà podreu veure quins llibres hi ha i consultar directament els que us interessin.

Important! Tingueu en compte que molts llibres electrònics són d’accés restringit: per accedir al seu contingut, cal que ho feu des d’un ordinador de la Xarxa UAB o bé, si esteu fora del campus, mitjançant el servei d’Accés als Recursos Electrònics (ARE).

4. Més informació

Tens dubtes? Pregunt@