Els Oscar arriben a la planta 2!

Oscars planta 2Com tots sabeu, els Oscars s贸n uns premis cinematogr脿fics que atorga cada any l’Acad猫mia de les Arts i les Ci猫ncies Cinematogr脿fiques dels EUA, a Los Angeles (Calif貌rnia). El jurat est脿 format per productors, directors, actors, guionistes, etc. L’estatueta daurada 茅s el premi al qual molt铆ssimes pel路l铆cules aspiren, i en ocasions hi ha pel路l铆cules que n’han arribat a aconseguir fins a onze. 脡s el cas de “Ben-Hur” (William Wyler, 1959), “Titanic” (James Cameron, 1997) i “El Senyor dels Anells: El retorn del Rei” (Peter Jackson, 2003).

Amb motiu de la 89a edici贸 dels Oscars, diumenge vinent, hem instal路lat a l’expositor de la planta 2 una petita mostra de les pel路l铆cules m茅s oscaritzades que tenim a la nostra Biblioteca. Us les podeu endur en pr茅stec!

 

Deixa un comentari