Canvis a la Web of Science

Web of ScienceA principis del mes de maig s’han renovat les versions del Journal Citation Reports (JCR) i Essential Science Indicators (ESI) de la plataforma Web of Science (WoS) de Thomson Reuters. Aquest canvi, que suposa importants millores de navegació i integració de la informació entre els recursos de la plataforma, comporta també una modificació en la pàgina d’accés al JCR i a l’ESI.

Quan cliqueu a l’enllaç de JCR o ESI que hi ha a la plataforma de WoS us apareixerà una pàgina de connexió amb dues opcions; n’haureu d’escollir una:

  • Identificació personal (s’ha de tenir creat prèviament un usuari personal a la Web of Science).
  • Identificació institucional: seguir amb l’autenticació de la FECYT.

Les noves versions del JCR i ESI ofereixen interfícies més modernes, mètriques addicionals, la integració d’indicadors de la WoS i navegació fluida entre WoS, JCR i ESI.

D’altra banda, pel que fa a l’ESI, s’han afegit nous filtres que permeten obtenir informació dels treballs molt citats; així mateix, pel que fa al JCR, s’afegeix la possibilitat de visualitzar directament l’article seleccionat a la WoS i la informació de la revista com, per exemple, el quartil que ocupa, el factor d’impacte, el factor d’impacte dels últims 5 anys i la posició de la revista dins de la seva categoria temàtica.

En aquest vídeo tutorial podeu trobar més informació i veure totes les millores.

Degut a tots aquests canvis, alguns usuaris han tingut problemes d’accés amb la identificació personal. Us agrairem que si teniu algun problema el reporteu a la Biblioteca.


Aquesta entrada és una adaptació de la notícia que es va publicar originalment al blog BCS-Dret de la Biblioteca de Ciències Socials UAB el 10 de maig de 2016

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.