Les revistes antigues de la UAB, a Cerdanyola

Entre la lletra i la imatgeEl Museu d’Art de Cerdanyola acull des d’avui, 4 de mar莽, la mostra聽“Entre la lletra i la imatge, un itinerari pel fons hemerogr脿fic Marca de la UAB”, una exposici贸 de les revistes antigues de la col路lecci贸 Marca del Servei de Biblioteques de la UAB.

La mostra treu a la llum part del Fons hemerogr脿fic Marca que conserva el Servei de Biblioteques de la UAB; una col路lecci贸 de revistes i publicacions peri貌diques d’art i cultura fetes a Catalunya entre finals del segle XIX i la Guerra Civil. L’exposici贸 ofereix una aproximaci贸 a la relaci贸 entre el text i la part gr脿fica, i posa de manifest com al llarg d’aquests anys la imatge va agafant protagonisme fins el punt de deixar de ser un accessori del contingut i es converteix, de m脿 de la lletra, en l’entramat en el qual es vertebra el missatge i sentit d’aquestes publicacions. [de la nota de premsa publicada a la p脿gina web de l’Ajuntament de Cerdanyola]

L’exposici贸 ha estat comissariada pels alumnes del M脿ster d’An脿lisi i Gesti贸 del Patrimoni Art铆stic del Departament d’Art i Musicologia de la UAB: Maria de los 脕ngeles Casas Vicente, Ana Iglesias Benedicto, Jes煤s Prieto, Gabriel Rodr铆guez G贸mez i Jorge Septi茅n Rodero. La coordinaci贸 ha anat a c脿rrec del professor Jaume Vidal i Oliveras.

La inauguraci贸 es far脿 aquest vespre, a les 20 h.

L’exposici贸 es podr脿 visitar fins el 15 de maig al Museu d’Art de Cerdanyola (MAC Can Dom猫nech, carrer de Sant Mart铆, 88). El 20 de mar莽 i el 17 d’abril s’hi faran visites guiades a les 12 h.

Tr铆ptic de l’exposici贸聽[PDF]

Font de la not铆cia: Ajuntament de Cerdanyola del Vall猫s


Aquesta mostra es va exposar per primera vegada聽a la Sala d’Exposicions de la UAB, a la planta baixa de l’edifici de la Biblioteca, del 20 de maig al 30 de juny de 2015. Us en vam parlar aqu铆.

P脿gina web de l’exposici贸, elaborada per la Biblioteca d’Humanitats UAB

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.