Base de dades “Cartells de la Guerra Civil Espanyola”

Cartells guerra civil espanyola

Us presentem Cartells de la Guerra Civil Espanyola”, una base de dades referencial que pret茅n ser un cat脿leg col路lectiu de cartells de la Rep煤blica i de la Guerra Civil Espanyola.

La base de dades ha estat elaborada pel Centre Documental de la Comunicaci贸 (CEDOC), secci贸 de la Biblioteca de Comunicaci贸 i Hemeroteca General, amb la col路laboraci贸 del Servei de Biblioteques UAB.

Adre莽ada als investigadors, la base de dades referencia prop de 6.000 cartells, en el registre de cadascun dels quals s’indiquen les caracter铆stiques del cartell i la seva localitzaci贸 o localitzacions. Tots els camps han estat indexats, per facilitar la cerca per paraula clau.

Els cartells pertanyen a centres p煤blics i col路leccions privades, algunes d’elles molt rellevants, com ara el Archivo General de la Guerra Civil Espa帽ola (Salamanca), l’Arxiu Montserrat Tarradellas del Monestir de Poblet, l’Arxiu Nacional de Catalunya, la Biblioteca de Catalunya, la Biblioteca Nacional de Espa帽a, la Col路lecci贸 Carulla i la Fundaci贸n Pablo Iglesias (Madrid). Des de l’opci贸 “Consultar per localitzaci贸”聽es pot accedir a la descripci贸 de cada entitat i veure la llista de cartells que en formen part.

Trobareu l’enlla莽 a la聽base de dades a la p脿gina web del CEDOC.

Deixa un comentari