Xerrada “Benvinguts al joc”, 16 de novembre

Reproduïm aquesta notícia publicada a la web de la UAB:

Salva López planteja el futur laboral dels estudiants en clau de videojoc

Treball Campus organitza, el proper 16 de novembre, a les 12.45 h, una xerrada en què el professor Salva López plantejarà el futur laboral en clau de videojoc i/o pel·lícula d’aventures on els estudiants són els protagonistes i reben una missió. Tindrà lloc a la Sala Cinema de la Plaça Cívica i cal inscriure-s’hi abans.

El proper 16 de novembre, a les 12.45 h, la Sala Cinema de la Plaça Cívica acollirà l’activitat d’orientació professional “Aprèn a trobar feina”, que organitza Treball Campus. Salva López, professor de màrqueting, innovació i creativitat d’ESADE, impartirà la xerrada “Benvinguts al joc: La vida laboral que us espera és un joc emocionant i perillós. Però… oi que no jugaries a un joc sense saber-ne les regles?”.

Salva Lopez Apren a trobar feina

A la xerrada, que s’adreça a estudiants dels últims cursos o recentment titulats, López planteja el futur laboral en clau de videojoc i/o pel·lícula d’aventures, on els estudiants són els protagonistes i reben una missió, uns objectius i unes armes. Se’ls explica la seva vida professional com un joc on han d’anar passant pantalles i sobrevivint i on poden fer determinades coses per aconseguir “vides extres”, “energia” i “poders”. Es parla de conceptes importants que cal tenir clars en la incorporació al mercat laboral i durant tota la carrera professional.

Concretament, es tractarà qüestions com ara l’autolideratge, l’autoformació continuada, l’autoconeixement, coneixements contra habilitats, tenir un propi pla estratègic personal, entendre què volen les organitzacions del seu personal, la capacitat d’adaptació al canvi, l’habilitat de reinventar-se o conceptes avançats com el de les segones carreres professionals.

Durant la conferència, López toca la guitarra elèctrica i es posa ell mateix com a exemple de professional adaptatiu i reinventat, tot explicant com juga la seva pròpia partida.

L’aforament és limitat i per assistir-hi cal inscripció prèvia a través de l’aplicació Nexus de Treball Campus, al següent enllaç: https://nexus.uab.es. Un cop formalitzada la inscripció, la persona rebrà un correu electrònic de confirmació en el que trobarà adjunt un document que haurà d’imprimir i presentar signat a l’entrada de la Sala Cinema. Es recomana accedir a la sala uns vint minuts abans de l’inici de l’activitat per tal d’evitar possibles cues a l’entrada. Posteriorment a l’activitat els assistents podran disposar d’un certificat d’assistència que podran descarregar-se des de l’aplicació Nexus. En cas de dubte, es pot contactar a través del correu electrònic orientació.professional.tc@uab.cat.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.