Cursos a la Biblioteca: Mendeley Premium i Trobador+

La Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General ofereix durant el mes de maig cursos per familiaritzar-se amb el gestor de referències bibliogràfiques Mendeley Premium i el portal d’accés als recursos electrònics Trobador+.

Mendeley Premium

Mendeley

Mendeley Premium és un gestor de referències bibliogràfiques i xarxa social acadèmica. Durant el curs, de nivell bàsic, s’explicarà com importar referències (des de bases de dades, revistes o catàlegs), organitzar-les, compartir-les amb altres usuaris i incloure-les com a citació en els treballs.

  • Dimecres, 20 de maig, de les 12 a les 14 hores. Inscripció
  • Dijous, 28 de maig, de les 12 a les 14 hores. Inscripció

Trobador+

Trobador

Trobador+ és el portal d’accés als recursos electrònics de les Biblioteques UAB. També és un potent metacercador que permet buscar a bases de dades o revistes electròniques utilitzant una única pantalla de cerca. Durant el curs s’explicarà com fer cerques simultànies a diferents recursos i a personalitzar els vostres recursos i revistes preferits, així com gravar cerques i crear alertes.

  • ​Dimarts, 12 de maig, de les 16 a les 18 hores. Inscripció

 


Tots els cursos es faran a la Sala de Formació d’Usuaris, al Soterrani 1r de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General.

Per assistir als cursos és imprescindible haver formalitzat la inscripció prèviament.

Ja sou usuaris de Mendeley Premium i teniu algun dubte sobre el seu funcionament?
Feu-nos-el arribar al Fòrum Mendeley de la UAB o a Pregunt@.

 

 

 

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.