ProQuest Central: base de dades multidisciplinar

La biblioteca digital creix amb una nova base de dades que conté recursos de diferents àrees del coneixement

ProQuest Central

El 2015 les biblioteques de la UAB hem afegit a la biblioteca digital la base de dades ProQuest Central.

El contingut d’aquest recurs és excepcionalment variat: des de milers de revistes científiques de la majoria d’editors acadèmics o associacions de recerca fins a diaris internacionals, tesis i documents de treball.

Els recursos que conté s’estructuren en cinc grans àrees temàtiques:

  • Bases de dades d’economia i finances: algunes com l’ABI/Inform Complete ja les teníem disponibles a la biblioteca digital, però altres com OxResearch, ProQuest Asian Business & Reference o Snapshots són noves.
  • Bases de dades de ciències de la salut: hem de destacar ProQuest Health & Medical Complete, que ja teníem disponible, però també ProQuest Health Management o ProQuest Nursing & Allied Health Source, que completen i augmenten considerablement la nostra col·lecció en aquest àmbit.
  • Bases de dades de ciència i tecnologia: amb ProQuest Central disposarem de recursos nous en l’àmbit de les telecomunicacions i la informàtica: ProQuest Telecommunications i ProQuest Computing.
  • Bases de dades de ciències socials: inclou recursos dedicats a la investigació criminal a ProQuest Criminal Justice, revistes de relacions internacionals i polítiques a ProQuest Political Science, publicacions en matèria d’educació a ProQuest Education Jounals o documents relacionats amb la defensa militar o l’aeronàutica a ProQuest Military Collection.

Amb la subscripció a ProQuest Central augmentem el nombre de revistes científiques a text complet, oferim documents diferents a revistes científiques com tesis, diaris, materials de referència i preprints, disposem de les darreres notícies en els temes clau, incrementem la col·lecció d’informes de mercat i proporcionem més recursos per a la docència.

Aquesta base de dades es pot consultar a la plataforma de ProQuest i també es poden recuperar els resultats des de Trobador+. Recordeu que si us hi connecteu des de fora de la UAB heu d’utilitzar el servei ARE-Accés als Recursos Electrònics.

Notícia original publicada a la web del Servei de Biblioteques UAB el 27 de febrer de 2015


ProQuest Newsstand

ProQuest Newsstand

No podem deixar de destacar ProQuest Newsstand, una de les dues bases de dades de premsa incloses dins de ProQuest Central, que indexa prop de 1.700 diaris i revistes, serveis de premsa, llocs web de notícies i blogs d’arreu del món. Accediu-hi des de la plataforma de ProQuest; des d’allà podreu veure la llista de publicacions indexades i la seva cobertura.


Revistes de comunicació

La subscripció a ProQuest Central inclou l’accés o bé al text complet o bé a les citacions bibliogràfiques de nombroses revistes científiques i professionals de periodisme, comunicació i publicitat. Us animem a que les exploreu.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.