Novetats en DVD

Aquest mes us recomanem 3 documentals sobre cinema:
Rescatando sombrasRescatando sombras: cine, muerte y memoria. Editat per l’Asociación de Amigos de la Filmoteca Española, el documental aborda la investigació, restauració i conservació del patrimoni cinematogràfic. Presenta la labor que fan la Filmoteca Española i la FIAF (Fédération internationale des archives du film) i, a la vegada, mitjançant entrevistes a diferents experts, fa una anàlisi integral del cinema com a art, indústria, llenguatge, text simbòlic i testimoni visual i sonor de l’últim segle.

Che strano chiamarsi FedericoChe strano chiamarsi Federico. Amb motiu dels 20 anys de la mort de Federico Fellini, el director Ettore Scola presenta una biografia-homenatge al seu amic a partir d’imatges d’arxiu, records i recreacions. El DVD és una edició en italià amb subtítols en castellà.

Cinema a la fi

Cinema a la fi. Road movie personal de la directora, Meritxell Soler, per diferents sales de cinema, des del Cine Alhambra de La Garriga a la sala Packewaia a Ushuaia, ciutat argentina capital de Terra del Foc.

A la pàgina d‘Adquisicions trobareu també pel·lícules i sèries de televisió com El exótico Hotel Marigold / John Madden (2011), El Médico / Philipp Stölzl (2013), Si fuera fácil / Judd Apatow (2012), ¿Cuánto me amas? / Bertrand Blier (2005) i la segona temporada de les sèries Burn notice i Dexter.

El exótico Hotel Marigold El médicoSi fuera fácilDexter

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.