Noves guies per ajudar-vos a fer treballs acadèmics

com fer treballs academicsUs presentem aquestes dues guies fetes pel Servei de Biblioteques UAB, que us donaran una sèrie de recomanacions a l’hora de redactar els vostres treballs:

  • Com fer treballs de grau. Guia que conté recomanacions per elaborar treballs acadèmics de grau: sobre metodologia, presentació, cerca d’informació, citacions i bibliografia, drets d’autor, publicació i altres recursos d’interès.
  • Com fer treballs de postgrau. Guia amb recomanacions per elaborar treballs acadèmics de postgrau: metodologia, presentació, cerca d’informació, citacions i bibliografia, drets d’autor, treballs de fi de màster, tesis doctorals, publicació i altres recursos d’interès.

Les dues guies formen part de l’apartat Eines per a la recerca de la col·lecció Guies de les Biblioteques UAB, al Dipòsit Digital de Documents de la UAB (DDD).

Esperem que us siguin d’utilitat!

Deixa un comentari