Vols aprendre a fer servir Trobador+? Curs el 3 de desembre

Trobador plusUs informem que encara queden places lliure per a la sessió de formació sobre Trobador+ que farem el proper 3 de desembre (dimarts) de les 16 a les 18 h, a la Sala de Formació d’Usuaris de la Biblioteca de Comunicació.

Trobador+ és el portal d’accés a la biblioteca digital de la UAB, és a dir, als múltiples recursos electrònics (bases de dades, revistes, llibres) que podeu consultar a través de les biblioteques de la UAB. És molt apropiat per trobar bibliografia i, el que és més important, per accedir al text complet de la majoria de documents que localitzeu.

També té altres funcionalitats, com ara la possibilitat de crear-vos un espai personal on emmagatzemar resultats i consultes, personalitzar les cerques, crear alertes, etc.

De tot això i més en parlarem al curs, que serà eminentment pràctic i estarà adreçat tant a estudiants de qualsevol cicle formatiu com al professorat.

Inscripció al curs

No pots assistir-hi? T’has quedat sense plaça? Properament altres biblioteques oferiran noves sessions: aneu consultant el nostre calendari de cursos!

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.