Trobador+: nou portal d’accés als recursos electrònics

Trobador plusAquesta setmana estrenem Trobador+, el portal d’accés a la biblioteca digital de la UAB, que suposa un avenç considerable, tant en disseny com en funcionalitats, respecte l’antic Trobador.

Trobador+ us permet accedir al text complet de la majoria de recursos electrònics (llibres, revistes i bases de dades) subscrits per la universitat de manera fàcil i ràpida: quan el proveu, veureu com han millorat la interfície de cerca, la recuperació de resultats  i el temps de resposta.

A més, conserva les funcionalitats de l’espai personal i els enllaços a recursos-e, revistes i llibres electrònics que ja hi havia ara: podeu guardar resultats i consultes, personalitzar les cerques, crear alertes, etc.

Per tal de conèixer totes les possibilitats que ofereix el nou portal, us recomanem que consulteu aquesta presentació [en Prezi]: http://websb.uab.cat/trobador/ajuda.htm.

Ben aviat les biblioteques programaran sessions de formació de Trobador+: us n’informarem!

Per a qualsevol dubte o informació addicional utilitzeu el servei Pregunt@.

Cerca a Trobador Plus

Cerca simple a Trobador+

——————————————————————————————————–

Font de la notícia: Notícies del Servei de Biblioteques

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.