Nova revista de publicitat i màrqueting: CTRL

Dues revistes “clàssiques” del món de la publicitat i el màrqueting, Control de publicidad y ventas i Estrategias de comunicación, s’han fusionat per reinventar-se com CTRL [control & estrategias], una nova publicació mensual que podeu consultar a la Planta 2 de la Biblioteca, a la secció de revistes de comunicació.

CTRL

Hi trobareu notícies i ressenyes de campanyes, entrevistes a publicistes, reportatges, temes de fons… fins i tot una secció de tendències als mitjans anomenada: “Hipsterama” (!). Tot això acompanyat d’una acurada presentació visual, molt material gràfic i una impressió en paper 100% reciclat.

CTRL publicarà 11 números l’any, un anuari i 5 números especials.

—————————————————————

En voleu saber més?

Revistes de publicitat a les Biblioteques UAB

Revistes de màrqueting a les Biblioteques UAB

Deixa un comentari