Exposició commemorativa dels 10 anys de la BCHG

Cartell exposició 10 anys BCHGLa Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General compleix 10 anys  (2002-2012).

Aquesta biblioteca es va crear per la unificació de tres biblioteques UAB: la Biblioteca de Ciències de la Comunicació, la Hemeroteca General i la Biblioteca General i actualment és una de les biblioteques més grans de la UAB.

La Biblioteca organitza una exposició per commemorar el seu 10è aniversari on es vol mostrar alguns del treballs i tasques més significatius que realitza el personal en els àmbits potser menys coneguts pels nostres usuaris.

L’exposició es pot trobar a les vitrines del vestíbul de la biblioteca.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.