Oxford Reference estrena nova plataforma

Oxford ReferenceOxford Reference és una eina de consulta que integra més d’un centenar de diccionaris, enciclopèdies, companions, reculls de citacions i altres obres de referència publicades per la prestigiosa editorial Oxford University Press. El seu abast és multidisciplinar: art, llengua, història, dret, literatura, comunicació, medicina, música, filosofia, religió, ciències socials, tecnologia…

El seu objectiu és proporcionar a l’usuari una informació actualitzada i de qualitat sobre qualsevol tema: tal com diuen els seus editors, “Answers with authority”.

Aquesta nova plataforma, que es va posar en marxa fa uns dies, a més d’haver redissenyat l’aspecte que tenia anteriorment, aposta per un funcionament molt fàcil i intuïtiu i complementa els resultats amb cerques a pàgines web i altres recursos d’accés lliure.

Oxford Reference està subscrita per les biblioteques de la UAB i per tant és accessible des de qualsevol ordinador de la Xarxa UAB.

Oxford Reference

“Tabloid” a Oxford Reference

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.