Anàlisi deixa enrere el paper

Analisi quaderns de comunicacio i culturaAbans de l’estiu us fèiem saber els canvis que s’havien produït en la revista del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació, Anàlisi: quaderns de comunicació i cultura, que passava a estar coeditada per la UAB i la UOC. Ens han informat d’un altre canvi: a partir de l’any 2011, la revista es publica exclusivament en format digital, tot i que els editors tenen la intenció de publicar també un únic número a l’any en paper.

Podeu consultar els números d’aquesta nova etapa a la pàgina web de la revista, i tots els números publicats des de la seva creació, el 1980, al dipòsit digital DDD.

One Response to “ Anàlisi deixa enrere el paper”

  1. Comunicació » » Blog Archive » Nou número de la revista Anàlisi - Blog de la Biblioteca de Comunicació UAB Says:

    […] a la revista Anàlisi (9 juny 2011) Anàlisi deixa enrere el paper (29 setembre […]

Deixa un comentari