COMPRENSIÓ BÀSICA

invitació a la intercomprensió

Set 16 2011

nova edició del taller d’Intercomprensió de llengües romàniques

Divendres 23 de setembre a les 12 del migdia, a la sala Polivalent de l’Edifici d’Estudiants,  es durà a terme una nova edició del taller “Intercomprensió de llengües romàniques”. Com cada any, la sessió anirà a càrrec de Virgínia Castillo (Unitat de Formació i Autoaprenentatge del Servei de Llengües).

Per a participar-hi cal tenir coneixements d’alguna llengua romànica i fer la inscripció abans del dijous 22 a les 20 h.


This entry was posted on Divendres, 16 Setembre, 2011 at 22:59 and is filed under activitats d'aprenentatge. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.