COMPRENSIÓ BÀSICA

invitació a la intercomprensió

Nov 05 2010

el pensament de la setmana

Amb la voluntat de continuar dirigint aquest bloc cap a la intercomprensió cultural (biografies lingüistiques, gastronomia, cafè multilingüe…) a partir de la intercomprensió lingüística, hem obert recentment una nova secció: el pensament de la setmana.

Es tracta d’una activitat de participació col·lectiva que proporcioni reflexió des de qualsevol lloc del món, des de qualsevol llengua i des de qualsevol moment històric. Del llatí a l’islandès, de Vladivostok a Santiago de Xile, de les cultures andines o asteques, els egipcis, els grecs o les dinasties orientals… a la globalització del segle XXI.

A la pàgina pensaments hi anirem acumulant tot aquest coneixement fragmentari dels aforismes o les sentències, i en els comentaris a aquesta entrada (o en aquest viqui) hi tens la possibilitat de col·laborar-hi.

Esperem el teu pensament de la setmana!


This entry was posted on Divendres, 5 Novembre, 2010 at 14:36 and is filed under activitats d'aprenentatge, pràctiques d'intercomprensió. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “ el pensament de la setmana”

  1. Luana Says:

    “Solo un hombre cuyo corazon este apaciguado y que se haya convertido en una unidad es autenticamente libre” Osho.

    Libro: Cuando el calzado es comodo…

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.