COMPRENSIÓ BÀSICA

invitació a la intercomprensió

Ago 14 2010

Barcelona en colors… tot l’any!

El país està de festa. A la segona quinzena del mes d’agost i la primera de setembre es concentren la majoria de festes majors i l’agenda d’activitats és tan diversa com inacabable. Gràcia, a Barcelona, n’és un bon exemple.

Però, com canta Gerard Quintana en aquesta cançó, tot l’any està pautat de celebracions. Descobreix el pas de l’any a Barcelona i com viu les festes la seva ciutadania.


This entry was posted on Dissabte, 14 Agost, 2010 at 10:02 and is filed under activitats d'aprenentatge, festes i tradicions. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.