llegim plegats?

lloc de trobada d'amants de mots

set. 01 2009

our summer bookcrossing

Posted in General |

Què heu llegit darrerament (text, quadre, film, post, audició, clip…) que us hagi deixat petja o pòsit? I, per què en recomaneu la lectura conjunta? En retornar a la quotidianitat del setembre no volem deixar escapar aquelles vivències estiuenques, el passallibres particular de llegim plegats, per tal de programar futures trobades. Volem convertir els comentaris d’aquí sota en un intercanvi de fotos de vacances. Som-hi!


This entry was posted on Dimarts, 1 setembre, 2009 at 12:37 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

54 Responses to “ our summer bookcrossing”

 1. Andreu Ayats Bancells Says:

  Em xucla cada cop més aquest ull.
  The false mirror, de Magritte (1928)
  http://www.fotos.org/galeria/data/570/Rene-Magritte-False-Mirror.jpg
  Citat a l’obra “Fins a la mort” de Louis Aragon.

  No podem mirar com un mirall?

 2. Belén Says:

  He llegit un llibre de la Siri Husvedt “The Sorrows on an American”, en català “Elegia per un americà”(per cert que no m’agrada gens la traducció del títol) sobre un psiquiatra americà d’origen noruec que, després de la mort del seu pare, descobreix un carta ordenant papers que el porta a ell i a la seva germana a indagar en el passat immigrant dels pares per trobar un secret.

  El llibre m’ha interessat per la manera com és presenta la primera i segona generació d’una communitat minoritària dins una societat més gran, pels usos lingüístics (com parla l’anglès norueguitzat, les expressions que fan servir els fills en noruec, tot i que no el parlen, etc..)

  La Siri Husvedt és la dona del Paul Auster i ella és realment d’origen noruec i part dels textos del pare, són textos del diari personal del seu pare.

  M’ha agradat prou, he disfrutat de la lectura estiuenca, però no puc dir que m’hagi deixat petja.