Notícies

Les normes sobre drets d’autor s’adapten a l’era digital Al projecte de directiva s’aborden un seguit de qüestions: A) Adaptació de les excepcions i limitacions dels drets d’autor a l’entorn digital i transfronterer B) Millora de les pràctiques de concessió de llicències a fi de garantir un major accés als continguts C) Un correcte funcionament del mercat dels drets d’autor.
+inf: El Español

La Comissió Europea i la Fundació Mies van der Rohe anuncien els cinc finalistes del Premi d’Arquitectura Contemporània de la UE 2019

Estadístiques

8,7 milions de persones treballen en el sector cultural En 2017 el percentatge de persones ocupades en cultura a la UE va variar des de l’1,6% de Romania fins al 5,5% d’Estònia.

Participació

Peces en el río, España camisa blanca… Quina cançó hauria d’aportar Espanya al primer cançoner de la UE? Un projecte ha posat en marxa el primer cançoner europeu. Es pot votar fins al 22 de març.
+inf: The EU Song Book

#euFilmContest – 3a edició T’agrada el cinema europeu? Posa a prova els teus coneixements i participa en el concurs. Sortegen 10 viatges al Festival de Cinema de Cannes al maig de 2019, amb transport i allotjament inclosos. És la teva oportunitat de conèixer de prop els professionals del cinema i el sector audiovisual europeu.