La UE davant el fenomen de les “fake news”, proper debat

La lluita contra la desinformació i les fake news en xarxes socials s’ha convertit en un dels elements centrals del panorama polític, que, al seu torn, condueix al debat sobre si convé o no que les autoritats governamentals entrin a regular aquest fenomen i com mesurar les conseqüències que això tindria.

Per parlar sobre com la UE afronta aquest problema i, molt especialment, davant les properes eleccions al Parlament Europeu, la Càtedra Jean Monnet EUPOL i el Centre de Documentació Europea us conviden a un debat que comptarà amb la participació de Jaime Andreu Romeo, conseller de la DG de Comunicació de la Comissió Europea, i que moderarà Francesco Camonita, investigador del grup de recerca EUGOV.

Data: 25/10/2018, de 13:30 a 15 h.
Lloc: Sala de Graus de la Facultat de Ciències de la Comunicació UAB, Edifici I, 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

Requereix incripció: Formulari

Més informació: Fakes news i desinformació en línia (Diigo)