El Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa organitza anualment un Curs d’Estiu sobre la Unió Europea amb l’objectiu d’apropar la Unió Europea a la ciutadania.

El curs és gratuït i consisteix en 4 sessions d’1 hora i mitja cadascuna.

Aquest any 2018 tindrà lloc la 13a edició del curs, els dies 26 de juny, 3, 10 i 17 de juliol, de 18:30h a 20h a la Biblioteca Central de Terrassa (Passeig de les Lletres, núm. 1).

PROGRAMA

  • 26 JUNY: Presentació del Curs. “Històries europees: periodisme desproveït de masclisme”, a càrrec de Teresa Carreras, periodista, coordinadora de la Xarxa de periodistes de gènere GAMAG EUROPE-UNESCO i membre de la Junta de l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya
  • 3 JULIOL:  “Oh Europa: entre el somni i la decadència”, a càrrec d’Albert Segura, subdirector de l’Agència Catalana de Notícies i presentador del programa Solidaris de Catalunya Ràdio
  • 10 JULIOL: “Apropar la UE a la ciutadania”, a càrrec de Concepció Muñoz, documentalista del Centre de Documentació Europea de la Universitat Autònoma de Barcelona
  • 17 JULIOL: “¿Hacia una Europa de las ciudades y las metrópolis?”, a càrrec d’Alfredo Corbalan, expert en assumptes europeus, internacionals i interregionals de l’Agència de Planificació Urbana de la regió de Brussel·les-Capital i president del Grup de treball “Àrees metropolitanes” d’EUROCITIES.

CERTIFICAT

Els participants, que acreditin la participació com a mínim en tres de les quatre sessions, rebran un certificat d’assistència expedit per l’Ajuntament de Terrassa i l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

INSCRIPCIONS

El curs és gratuït però requereix inscripció prèvia abans del divendres 22 de juny de 2018 a través de la Seu Electrònica.

Més informació: