Hàbits alimentaris

La importància d’una bona alimentació
Seguir una alimentació correcta és important no solament per obtenir i conservar una bona salut, sinó també per assolir un estat de benestar òptim, tant físic com mental. La ingesta ha de cobrir les necessitats bàsiques individuals i l’hem d’adaptar a l’activitat, al treball i l’exercici físic que fem.
Activitats i programes per fomentar bons hàbits alimentaris que promovem des de la UAB:
  • cor verduraTots els restaurants de la UAB han obtingut l’acreditació AMED. Aquesta distinció, atorgada per la Direcció General de Salut Pública del Departament de Salut, identifica els establiments de restauració promotors d’alimentació mediterrània. L’acreditació AMED garanteix: la utilització d’oli d’oliva, per amanir i preparar els plats; una àmplia oferta de verdures, hortalisses i llegums en els menús; prioritat de peixos i carns magres en la confecció dels plats; fruita fresca abundant com a postres habituals; la inclusió de productes integrals; l’oferta de làctics amb baix contingut de greix, i la difusió de material i informacions sobre alimentació saludable i oci actiu.
  • Informació nutricional de les ofertes alimentàries dels restaurants del campus.q
  • Eines per facilitar una alimentació saludable i el seguiment d’una dieta específica.
  • Tallers de cuina saludable per a col·lectius amb patologies específiques.
  • Rebost 2.0. Amb la finalitat de promoure hàbits de consum alimentari responsable i saludable, la UAB ha arribat a un acord amb Rebost 2.0 que permet a la comunitat universitària comprar productes de Km 0 sense sortir del campus i amb un descompte del 5 % per a les comandes realitzades des de la botiga online de Rebost 2.0.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.