Energia i aigua

Una universitat compromesa amb l’estalvi

L’activitat diària de la Universitat comporta un consum d’energia i d’aigua molt elevat. Per assegurar la gestió correcta d’aquests recursos amb l’objectiu de millorar-ne l’eficiència i reduir-ne el consum, es fan una sèrie d’actuacions de manera continuada encaminades a millorar les instal·lacions i els edificis de la UAB i a fomentar actituds responsables entre la comunitat universitària pel que fa a l’ús d’aquests recursos.
IMG_aigua_energiaActualment, les mesures d’estalvi en el consum energètic se centren en la millora d’infraestructures, en el control i l’optimització de les instal·lacions, així com en la introducció de canvis d’hàbits energètics entre els usuaris.
Les actuacions de gestió de l’aigua en els edificis se centren tant en la detecció i la reparació de fuites d’aigua de les canonades com en la revisió periòdica de cisternes de lavabos i aixetes que perden aigua. En les zones ornamentals es treballa per millorar l’eficiència del reg i reduir l’ús d’aigua de la xarxa d’abastament.

Més informació:  Gestió de l’energia i l’aigua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.