Les activitats del 8 al 12 d’abril coincidint amb el 25è aniversari del Campus de Sabadell, 10ena edició de la Setmana Saludable i Sostenible

El foment d’entorns i d’hàbits per un estil de vida saludable i sostenible és l’eix vertebrador dels projectes i activitats de les diferents unitats, serveis i entitats que formen part del projecte “UAB campus Saludable i Sostenible”. Potenciar la UAB com una Universitat promotora de la salut i la sostenibilitat a la comunitat universitària i a la societat, i donar a conèixer les activitats, accions i projectes que proposa és un dels objectius essencials de la X Setmana Saludable i Sostenible a la UAB”. Carles Gispert, Vicerector d’Economia i de Campus

DIMARTS 9 al campus de Sabadell

13:15 h ACTIVITAT: CAMINADA A SABADELL: -El punt de sortida serà davant l’entrada principal de l’edifici del campus de Sabadell (edifici S). La ruta, de 3,7 km, passarà per les coves de Sant Oleguer, pou de glaç i parc fluvial del riu Ripoll. Podeu veure el recorregut en el següent enllaç: https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/caminada-uab-sis-2019-a-sabadell-coves-de-sant-oleguer-pou-de-glac-i-parc-fluvial-del-riu-ripoll-16809104

Durada aproximada: 1h. És una activitat compensable i reconeix crèdits ECTS.

DIJOUS 11 al campus de Sabadell

ACTIVITAT: JORNADA POLIESPORTIVA: VOLEIBOL, BÀSQUET 2X2, BÀDMINTON

DIJOUS 11 al campus de Bellaterra

12:00h FOOD TRUCKS De les 12:00 h fins a les 19:00 h a la Plaça del Coneixement

13:30h ACTIVITAT: ACTUACIONS MUSICALS GRUPS UAB: Màrius Alfambra”;  A l’escenari de la Plaça del Coneixement

 

Altres:

PROVA RÀPIDA VIH I SÍFILIS  dilluns 8 i dimarts 9 de 10:00 a 17:00 h
a la Pl Cívica  amb el PROGRAMA DE SALUT DE LA FAS +ACTÚA VALLÈS

ACTE OBERT DEL PROGRAMA DE SALUT DE LA FAS 29/05 de 13.00 a 14:00 h

DONAR SANG amb el Banc de sang i teixits 25 d’abril a la Vila Universitària

MOU-TE A LA FEINA I A L’ESTUDI A LA FTI

DMAF ACTIVA LA VIDA, MILLORA LA VIDA

ENQUESTA D’HÀBITS DE MOBILITAT

REPTE: MOU-TE PER LA UAB


DEBAT: “ALIMENTAR LES CIUTATS: UNA MIRADA CRÍTICA I MULTIDISCIPLINAR”  Sessió de debat entre alumnat i professorat de diferents Facultats del Campus.  11-04-2019  de 12:30h – 14:30h Aula P-24 (B5C/011) de la Facultat de Psicologia

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.