Informació sobre la cursa: 6km.

Lloc de trobada i punt d’inici de la cursa:13:15 a la Plaça del Coneixement (davant la Biblioteca d’ Humanitats). Es donarà la sortida oficial puntualment. Sortida a les 13:30 h.

– Lloc de finalització del recorregut: bar de Ciències Socials davant l’ entrada de la Facultat de Dret (entrada per la part de la riera).

– Portar roba per córrer i calçat esportiu adequat (es recomana un calçat amb sola de trail i una petjada ben marcada per evitar relliscades).

– Podeu veure el recorregut aproximat en el següent enllaç:

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/setmana-saludable-i-sostenible-2019-ruta-per-la-vall-de-can-domenec-34604074. Transcorre bàsicament per corriols i senders, camins de terra i molt poquet asfalt. En particular, hi ha un tram que passa per un antic camí ramader (camí de cabres).

–  Es recomana afluixar el pas en presència del ramat.

–  Abans de començar la cursa es recomana fer un escalfament adequat: trotar 10’ abans i fer alguns estiraments, bàsicament de cames i esquena.

– Important haver esmorzat suficientment fins a 60’ abans de començar la prova i arribar al moment de la sortida notablement hidratat/da.

– Per després de la cursa, i en funció de la climatologia, portar roba esportiva d’abric i aigua per fer passar la set (la cursa és de 6kms i NO hi haurà avituallaments ni punt d’hidratació).

– Cal respectar els controls humans i les fites i senyalització del circuït per poder fer el recorregut sense perill de perdre’s.

– Cal que respecteu les normes de seguretat viària.

– Davant de qualsevol imprevist, indisposició o altres incidències que puguin afectar personalment o a altri, posar-se en contacte amb els controls o altres persones de l’organització que podreu localitzar dins i durant la cursa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.