Informaci贸 sobre la cursa: 6km.

Lloc de trobada i punt d鈥檌nici de la cursa:13:15 a la Pla莽a del Coneixement (davant la Biblioteca d鈥 Humanitats). Es donar脿 la sortida oficial puntualment. Sortida a les 13:30 h.

– Lloc de finalitzaci贸 del recorregut: bar de Ci猫ncies Socials davant l鈥 entrada de la Facultat de Dret (entrada per la part de la riera).

– Portar roba per c贸rrer i cal莽at esportiu adequat (es recomana un cal莽at amb sola de trail i una petjada ben marcada per evitar relliscades).

– Podeu veure el recorregut aproximat en el seg眉ent enlla莽:

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/setmana-saludable-i-sostenible-2019-ruta-per-la-vall-de-can-domenec-34604074. Transcorre b脿sicament per corriols i senders, camins de terra i molt poquet asfalt. En particular, hi ha un tram que passa per un antic cam铆 ramader (cam铆 de cabres).

–聽 Es recomana afluixar el pas en pres猫ncia del ramat.

–聽 Abans de comen莽ar la cursa es recomana fer un escalfament adequat: trotar 10鈥 abans i fer alguns estiraments, b脿sicament de cames i esquena.

– Important haver esmorzat suficientment fins a 60鈥 abans de comen莽ar la prova i arribar al moment de la sortida notablement hidratat/da.

– Per despr茅s de la cursa, i en funci贸 de la climatologia, portar roba esportiva d鈥檃bric i aigua per fer passar la set (la cursa 茅s de 6kms i NO hi haur脿 avituallaments ni punt d鈥檋idrataci贸).

– Cal respectar els controls humans i les fites i senyalitzaci贸 del circu茂t per poder fer el recorregut sense perill de perdre鈥檚.

– Cal que respecteu les normes de seguretat vi脿ria.

– Davant de qualsevol imprevist, indisposici贸 o altres incid猫ncies que puguin afectar personalment o a altri, posar-se en contacte amb els controls o altres persones de l鈥檕rganitzaci贸 que podreu localitzar dins i durant la cursa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'inter猫s l'enlla莽 permanent.

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿.