Les activitats del DIMECRES 3 d’abril

Del 1 al 5 d’abril del 2019, 10ena edició
El foment d’entorns i d’hàbits per un estil de vida saludable i sostenible és l’eix vertebrador dels projectes i activitats de les diferents unitats, serveis i entitats que formen part del projecte “UAB campus Saludable i Sostenible”. Potenciar la UAB com una Universitat promotora de la salut i la sostenibilitat a la comunitat universitària i a la societat, i donar a conèixer les activitats, accions i projectes que proposa és un dels objectius essencials de la “X Setmana Saludable i Sostenible a la UAB”. Carles Gispert, Vicerector d’Economia i de Campus.

De les activitats previstes per demà, us informem que traslladem les food trucks i les actuacions musicals a dimecres 10 en el mateix horari.

L’activitat de zumba, si el temps ho permet, es realitzarà com estava previst.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.