Les activitats del DIMARTS 2 d’abril

Del 1 al 5 d’abril del 2019, 10ena edició
El foment d’entorns i d’hàbits per un estil de vida saludable i sostenible és l’eix vertebrador dels projectes i activitats de les diferents unitats, serveis i entitats que formen part del projecte “UAB campus Saludable i Sostenible”. Potenciar la UAB com una Universitat promotora de la salut i la sostenibilitat a la comunitat universitària i a la societat, i donar a conèixer les activitats, accions i projectes que proposa és un dels objectius essencials de la “X Setmana Saludable i Sostenible a la UAB”. Carles Gispert, Vicerector d’Economia i de Campus.

En cas de pluja, es buscarà un indret alternatiu per a dur a terme les activitats exteriors. En breu us informarem per email als inscrits.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.