Acte d’agraïment als patrocinadors de la cursa solidària

La UAB donarà a La Marató de TV3 -dedicada a la investigació per al càncer- 18.300 euros, diners recollits gràcies a La Cursa de la UAB, celebrada el passat 16 de desembre, que va comptar amb 1.800 corredors i 110 voluntaris. La rectora de la UAB ha agraït la participació dels patrocinadors i col·laboradors a aquesta festa esportiva i solidària de la UAB en un acte que s’ha fet al Rectorat.

El dijous, 7 de febrer, s’ha fet un acte d’agraïment al despatx de la rectora de la UAB, Margarita Arboix, amb la presència de l’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, així com dels responsables de les empreses patrocinadores i col.laboradores, per la participació i implicació en la cursa solidària UAB 2018 en suport de La Marató de TV3.

Així, s’ha agraït a l’empresa Applus+ com a patrocinador principal, així com a la resta de patrocinadors, La Vila, la Fundació UAB, Obra Social La Caixa, PMC, Cemoel, Clece, OTIS i GRUP SOLER i les empreses col.laboradores Omnibús i Sense risc.

En aquesta edició de la cursa, en les seves diferents modalitats (caminant, corrent i de mobilitat reduïda) hi han participat 1.800 inscrits, 110 voluntaris i 12 entitats (a la Fira d’Entitats). A més d’ells, cal destacar les aportacions d’empreses i entitats col.laboradores, el que ha suposat, en total, una recaptació de 18.300 €.

La xifra que aportarà la UAB a La Marató de TV3 ha estat fruït, bàsicament, gràcies a la solidaritat de les persones que hi han participat, i també a les empreses i entitats participants que han continuat mostrant la seva solidaritat per a la investigació en el càncer que proposa La Marató de TV3.

Aquesta cursa l’organitza la UAB, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola, que any, rera any, s’hi implica en ella de forma destacada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *