Activitats de la setmana de la dona al SAF

Captura de pantalla 2016-03-08 12.22.13

La setmana del 7 al 13 de març, que coincideix amb el Dia internacional de la dona treballadora, el SAF obre les portes a tothom, i en especial a les dones, perquè pugueu gaudir de les instal·lacions esportives i de les activitats que s’organitzaran, adreçades de forma especial al col·lectiu femení, però d’accés lliure per a qui hi pugui tenir interès.

S’ha obert ja la inscripció a les activitats especials que s’han organitzat per a la Setmana:

padel Relaxació (dj 10 de març, de 17 a 18 h)
Torneig de pàdel (dm 8 de març, de 13 a 16 h)

També pots gaudir d’altres activitats especials que no requereixen inscripció prèvia:

Sessió especial d’aeròbic dels anys 80 (dc 9 de març, de 13 a 13.50 h), vine a passar-t’ho bé gaudint de la música i l’estil 80s! Karate i defensa personal orientats a dones (dm 8 i dj 10 de març, de 19 a 20.30 h), per aprendre’n les principals tècniques d’aquestes arts marcials
Exercicis de sòl pelvià en les sessions d’enfortiment, en totes les sessions de l’àmbit de l’enfortiment programades durant la setmana Assessorament tècnic a la sala fitnes per a treball de sòl pelvià, en tot l’horari d’obertura, durant tota la setmana
zumbSAF Sessió especial de ZumbSAF (dj 10 de març, de 18 a 18.50 h), vine a divertir-te i a gaudir d’aquesta activitat de fitnes basada en el ball! Cardiorànquing (durant tota la setmana), posa a prova el teu rendiment a la sala fitnes i a la piscina!

I recorda que, a més, pots participar en les més de 120 activitats dirigides habituals programades per a aquella setmana (llevat de les sessions de Pilates, Ioga i Escalada).

 

Pots consultar a [+] Més informació la programació d’aquestes activitats previstes a la Setmana de la Dona, les condicions de les promocions, i material audiovisual de la primera edició (2008).

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.