Nova sortida de migdies al campus: dimecres 10 de febrer

Església_romànica_de_Sant_Pau_de_Riu-sec,_SabadellAquest dimecres nova sortida de l’activitat Migdies al Campus del curs 2015-2016, visitarem una part del campus força desconeguda, la zona d’horts de la vessant de Badia.

Hora i lloc de sortida: 14h des de la plaça Cívica, davant de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General

Descripció de la ruta

Ens aproparem al límit nord del campus i visitarem una part del campus força desconeguda: la zona d’horts de la vessant de Badia. Ens endinsarem per aquesta zona laberíntica que constitueixen els petits horts que han crescut espontàniament en las darreres dècades. Abans però traspassarem els límits del campus, caminarem per la vora del riu Sec i anirem fins l’ermita romànica de Sant Pau de Riu-sec, situada al costat d’una actual zona comercial.

Per la ruta magenta arribarem fins el tendal de Lletres. Creuarem l’Avinguda de Serragalliners (abans Eix nord) i baixarem pel camí de Badia. Aprofitarem per arribar-nos prop del riu Sec que el resseguirem una estona. Creuarem pel mig del centre comercial fins arribar a l’ermita de Sant Pau de Riu-sec i tornarem al campus travessant la zona d’horts fins arribar a l’aparcament situat davant de la Facultat de Ciències de l’Educació.  D’allà creuarem la carretera per arribar al jardí oriental i cap a la plaça Cívica. En total seran 4,3 km.

En el següent enllaç podeu veure el recorregut:https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=12214970

Us esperem. Sortida puntual a les 14 h!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.