Nova sortida de migdies al campus: dimecres 10 de febrer

Esgl茅sia_rom脿nica_de_Sant_Pau_de_Riu-sec,_SabadellAquest dimecres nova sortida de l’activitat Migdies al Campus del curs 2015-2016,聽visitarem una part del campus for莽a desconeguda, la zona d鈥檋orts de la vessant de Badia.

Hora i lloc de sortida: 14h des de la pla莽a C铆vica, davant de la Biblioteca de Comunicaci贸 i Hemeroteca General

Descripci贸 de la ruta

Ens聽aproparem al l铆mit nord del campus i visitarem una part del campus for莽a desconeguda: la zona d’horts de la vessant de Badia. Ens endinsarem per aquesta zona laber铆ntica que constitueixen els petits horts que han crescut espont脿niament en las darreres d猫cades. Abans per貌 traspassarem els l铆mits del campus, caminarem per la vora del riu Sec i anirem fins l鈥檈rmita rom脿nica de Sant Pau de Riu-sec, situada al costat d鈥檜na actual zona comercial.

Per la ruta magenta arribarem fins el tendal de Lletres. Creuarem l鈥橝vinguda de Serragalliners (abans Eix nord) i baixarem pel cam铆 de Badia. Aprofitarem per arribar-nos prop del riu Sec que el resseguirem una estona. Creuarem pel mig del centre comercial fins arribar a l鈥檈rmita de Sant Pau de Riu-sec i tornarem al campus travessant la zona d’horts fins arribar a l’aparcament situat davant de la Facultat de Ci猫ncies de l鈥橢ducaci贸. 聽D’all脿 creuarem la carretera per arribar al jard铆 oriental i cap a la pla莽a C铆vica. En total seran 4,3 km.

En el seg眉ent enlla莽 podeu veure el recorregut:http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=12214970

Us esperem. Sortida puntual a les 14 h!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'inter猫s l'enlla莽 permanent.

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *