La UAB, al capdavant de les universitats de l’Estat al rànquing mundial GreenMetric

cropped-121.jpg

La UAB ocupa la 20a posició mundial entre les 407 universitats analitzades. El rànquing de la Universitat d’Indonèsia compara els esforços cap a la sostenibilitat y les polítiques de gestió respectuoses amb el medi.

La Universitat d’Indonèsia (UI) ha publicat la sisena edició del GreenMetric Ranking of World Universities. La classificació compara els esforços de les universitats cap a la sostenibilitat ambiental y les polítiques de gestió respectuoses amb el medi.

En els darrers tres anys la UAB ha pujat des de la posició global 126, que ocupava l’any 2013, fins la posició 44 l’any 2014 i la 20a posició en la darrera edició, corresponent a les dades de l’any 2015. L’ascens l’ha situat al capdavant de les universitats espanyoles, seguida de la Universidad de Alcalá (en la 37a posició mundial) i la Universidad Autónoma de Madrid (en la posició 62).

La informació del rànquing s’organitza en sis categories: infraestructures, energia i canvi climàtic, gestió de residus, ús de l’aigua, transports i educació. D’aquestes categories, el rànquing destaca la UAB especialment en gestió de residus (6a posició mundial), i energia i canvi climàtic (13a posició).

En l’edició d’enguany hi ha participat 407 universitats, amb un increment respecte de la participació de la darrera edició, on es van comptabilitzar 360 universitats de 62 països. La Universitat de Nottingham, al Regne Unit, ha obtingut la primera posició, seguida per la Universitat de Connecticut i la Universitat de Califòrnia Davis, als EUA.

Més informació:
https://greenmetric.ui.ac.id/overall-ranking-2015/

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.