La UAB, guardonada com a empresa saludable

GREmpresaSaludable,2El vicerector Manel Sabés i el director del Campus Saludable, Andreu Benet, van recollir, el guardó concedit al projecte Campus Saludable i Sostenible i a la UAB, com a destacada empresa saludable el passat dijous, 12 de novembre, a Madrid.

La UAB ha obtingut el segon premi dels II Premio Empresa Saludable, que atorga PSYA, Observatorio de Recursos Humanos (ORH) i e-saludable, després de l’empresa BASF, que va quedar en primera posició.

Es van presentar 31 projectes en la categoria ‘Gran Empresa’ i set en la categoria PYME, resultant guanyadores Galp Energia -PYME – y Basf Española –‘Gran Empresa’-.

En ‘Gran Empresa’, la UAB va aconseguir el ‘Primer Accésit’. Andreu Benet, Director de UAB Saludable, i Manuel Sabés, vicerrector de Relaciones Institucionals, van ser els encarregats de rebre el guardó en nom de l’Autònoma.  El ‘Segundo Accésit’ se’l va endur el Grupo Adecco, amb un premi que va recollir Javier Blasco de Luna, Director del Departament d’Assesoria Jurídica i PRL.

Ent altres categories especials, van ser guardonats, a més, empreses com Orange, BMW Ibérica, Galp Energía, BASF, el grupo Adecco o Banco Santander.

Hi han concorregut organitzacions, empreses, corporacions, entitats públiques o privades, que han acreditat a través de la seva pràctica el seu compromís amb la creació d’espais de treball saludables. Els premis han valorat en aquesta segona convocatòria models de gestió que apostin a llarg termini per la sostenibilitat i la persona, que s’hagin orientat a la creació d’entorns de treball saludables i responsables.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *