Cursos de preparació del part en el mediaquàtic

preparació partCinc  cursos de preparació pel part en el medi aquàtic adreçat a dones treballadores de la UAB.

És una oferta d’activitat especialment dissenyada per a dones que es trobin entre el primer i setè mes d’embaràs, realitzada per professores amb formació específica i amb una gran experiència en l’àmbit.

L’objectiu es preparar la dona embarassada per a sentir bé el seu cos, relaxar-se i parar atenció a aquelles zones corporals que està treballant. Els beneficis de la preparació en el medi aquàtic són múltiples i superen el nivell físic arribant també a l’àmbit psicològic.

Es durà a terme a la piscina del Servei d’Activitat Física.

Els propers cursos convocats:

taula

+informació

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.