L’edifici ICTA-ICP, finalista en tres certàmens d’arquitectura

itcaL’edifici ha estat seleccionat com a finalista en els premis Beyond Building Construmat-Barcelona, Catalunya Construcció 2015 i Foments de les Arts i el Disseny (FAD).

L’edifici ICTA-ICP ha estat seleccionat, aquests dies, com a finalista en els següents premis: Beyond Building Construmat-Barcelona, la 16ª edició dels premis d’innovació i sostenibilitat a la construcció, en l’àmbit d’edificació d’obra nova i rehabilitació; els Premis Catalunya Construcció 2015, en la categoria d’Innovació en la Construcció; i els Premis FAD, Foment de les Arts i el Disseny, dins de l’apartat d’arquitectura. El total d’obres considerades per a aquest darrer certamen ha estat de 383, de les quals 45 han estat seleccionades i 16 han estat declarades com a finalistes.
Segons destaca el jurat dels premis FAD, l’edifici ICTA-ICP “integra, de manera equilibrada, els complexos mecanismes de control climàtic i energètic amb la generació d’espais interiors dotats d’atmosferes de gran qualitat espacial. S’entén l’edifici com un complex sistema on res no és accessori i tot sembla aportar qualitats que enriqueixen el resultat final. En un exercici exemplar, estructura, sistemes constructius, sistemes de control ambiental, materials i tractament de la llum natural convergeixen per oferir als seus habitants espais clars, serens i acollidors alhora que amb el mínim impacte ambiental.”
El veredicte i entrega dels Premis Beyond Building Barcelona-Construmat es farà públic el dia 21 de maig. Els guanyadors dels Premis Catalunya Construcció se sabran el proper 9 de juny, durant l’anomenada Nit de la Construcció, una gran trobada del sector de la construcció al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. La data del veredicte dels premis FAD encara està per determinar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.