La UAB rep el Certificat d’Universitat Sostenible

quatre colum

L’entitat Coolmyplanet ha reconegut la UAB com a una de les institucions d’educació superior més sostenibles del món des del punt de vista ambiental.

L’entitat Coolmyplanet, en col·laboració amb UI GreenMetric World Universities Ranking, ha creat un programa de reconeixement de les 50 universitats més sostenibles del món. El programa està basat en les dades proporcionades per les Universitats d’arreu del món per a l’elaboració del rànquing GreenMetric per part de la Universitat d’Indonèsia.

Segons declara el certificat, “la UAB ha implementat polítiques sostenibles i respectuoses amb el medi ambient i programes al llarg de l’any 2014, que mostren el compromís de gestionar adequadament els problemes de la sostenibilitat i l’impacte ambiental”.

L’entitat Coolmyplanet reconeix, amb aquest certificat, la Universitat Autònoma de Barcelona i tots els seus estudiants “per posar els seus esforços en comú amb la finalitat d’aconseguir un medi ambient més sostenible en el nostre ecosistema”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.