Presentaci贸 de l’informe avaluador del CROMA, dilluns 16 a les 16:30 h a la Sala d’Actes del Rectorat

InvitacioCROMA230Balan莽 dels quasi聽10 anys d’aquest programa socioeducatiu que acompanya infants en risc d’exclusi贸 social. L’acte estar脿 presidit pel rector magn铆fic de la UAB,Ferran Sancho, i seran els investigadors del grup Emigra, autors de l’informe, qui donaran les dades m茅s rellevants de l’avaluaci贸.
Amb el nom “L’Avaluaci贸 del programa CROMA (2006 鈥 2014): un model de suport a la inf脿ncia en risc d’exclusi贸 social des de la FAS-UAB“,聽 la Fundaci贸 Aut貌noma Solid脿ria (FAS) organitza un acte en qu猫 dos investigadors del grup Emigra, de la UAB, presentaran un informe d’avaluaci贸 del programa socioeducatiu CROMA.

L’acte se celebrar脿 el proper dilluns 16 de mar莽 de 16.30 h a 17.15 h a la Sala d’Actes del Rectorat. Els ajuntaments dels municipis implicats, el Departament d’Educaci贸 de la Generalitat de Catalunya, aix铆 com la Universitat Aut貌noma de Barcelona de la m脿 del seu rector, Ferran Sancho, i tota la FAS estan convidats a assistir a un esdeveniment que pret茅n ser un punt de trobada entre tots els agents que durant aquests anys han fet possible l’exist猫ncia i consolidaci贸 del CROMA.

Cal confirmar l’assist猫ncia a l’acte a trav茅s del formulari al qual podeu accedir des del seg眉ent聽enlla莽.

 
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'inter猫s l'enlla莽 permanent.

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿.