Seminari sobre el càncer de mama el proper 3 de març

cancer mamaEl proper 3 de març tindrà lloc la sessió número 1000 dels Seminaris sobre “Aspectes Generals i d’Investigació Bàsica en Càncer de Mama”, que ja arriben a la vint-i-novena edició. 

La conferència que pronunciarà la investigadora Rosana Paciucci el proper 3 de març a la Facultat de Medicina, “Marcadors predictius i noves dianes terapèutiques en el càncer de pròstata resistent”, serà la sessió número 1000 d’aquests seminaris. La doctora Paciucci treballa al Laboratori de Senyalització Cel·lular i Progressió del Càncer de l’Institut de Recerca Vall d’Hebron (VHIR).

El grup Multidisciplinar per a l’Estudi del Càncer de Mama de la UAB, dirigit pel doctor Eduard Escrich, organitza els seminaris de manera ininterrompuda des del curs 1986-87, i enguany ja van per la vint-i-novena edició. Els seminaris formen part dels estudis propis de la Universitat Autònoma de Barcelona, són reconeguts per la “Sociedad Española de Senología y Patología Mamaria” i constitueixen el títol universitari de postgrau en càncer de mama més antic dels 5 que actualment hi ha a l’Estat Espanyol.

En els seminaris hi ha participat més de 600 professors, amb col·laboracions destacades com les dels investigadors Manuel Perucho, director de l’Institut de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer; Mariano Barbacid, exdirector del Centro Nacional de Investigaciones Oncológicas; Joan Massagué, director del Memorial Sloan-Kettering Cancer Center de Nueva York; Manel Esteller, director del programa d’Epigenética i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL); Àngel Pellicer, director del laboratori d’investigació sobre mecanismes moleculars del càncer al Departament de Patologia de l’Escola de Medicina de la Universitat de Nova York; i Josep Baselga, director del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) i de la divisió d’oncologia de l’Hospital General de Massachussets.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.