La UAB al rànquing GreenMetric

campusweb,0La Universitat d’Indonèsia (UI) ha publicat els resultats del seu GreenMetric Ranking of World Universities. Aquest és el cinquè any que es publica aquesta classificació, que compara els esforços de les universitats cap a la sostenibilitat ambiental i les polítiques de gestió respectuoses amb el medi.

El rànquing de la Universitat d’Indonèsia classifica 360 universitats de tot el món amb criteris de sostenibiliat ambiental. En la classificació a l’estat espanyol la UAB ascendeix a la tercera posició, tot millorant 5 posicions respecte de l’edició anterior.
La UAB ha pujat des de la posició global 126, que ocupava l’any 2013, fins a la posició 44. Un ascens que també l’ha situat com a la tercera de l’Estat, per darrere de la Universidad de Alcalá de Henares i de l’Autónoma de Madrid.

En l’edició d’enguany hi participen 360 universitats de 62 països, amb un increment respecte de la participació de la darrera edició, on es van contabilitzar 301 universitats de 60 països.

La Universitat de Nottingham, al Regne Unit ha obtingut la primera posició, seguida pel University College Cork National University of Ireland i laNottingham Trent University.

La informació del rànquing s’organitza en sis categories: infraestructures, energia i canvi climàtic, gestió de residus, ús de l’aigua, transports i educació. D’aquestes categories, el rànquing destaca la UAB especialment en energia i canvi climàtic, gestió de residus i transports.

Més informació:
https://greenmetric.ui.ac.id/ranking/year/2014

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.