Aprofitar al màxim els aliments que habitualment consumim és una bona forma de disminuir el malbaratament, que a Catalunya s’estima és d e34,9 kg d’aliments per persona i any. Cada més es publicarà una recepta de la Fundació Alícia en què descobrirem que les sobres d’aliments serveixen per elaborar plats de gran qualitat gastronòmica sense grans complicacions.
Les receptes:
- Mousse de turró
- Boles d’arròs fregides
- Pastís de peix i pèsols
- Peres en xarop
- Broquetes de verdura
- Canelons de rostit
- Crestes de carn
- Croquetes de bledes
- Crema de carxofes
- Pizza casolana
- Brous
- Pebrots farcits de carn i verdures
- Crema de troncs de verdures de temporada
- Hamburguesa d’arròs amb verdures
- Gelat al moment de fruites madures
- Granissat de fruites
http://www.gencat.cat/salut/acsa/html/ca/dir3633/doc35258.html