Campus SiS: premi PASS de l’Agència de Salut Pública

premis pasEl programa Campus Saludable i Sostenible de la UAB  en la VII Jornada del PAAS (el Pla integral de l’Agència de Salut Pública de Catalunya per prevenir l’obesitat i promoure la salut a través de l’alimentació i l’activitat física).

El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha presidit el lliurament de premis als millors projectes 2014 , i ha ressaltat la importància que té l’activitat física i l’alimentació saludable per a la societat. Segons el conseller, “les accions de promoció de la salut tenen un impacte a llarg termini” i en aquest sentit s’ha mostrat compromès amb les polítiques de salut pública perquè “tenen grans resultats en la salut de la població i, en especial, en les persones més vulnerables”.

El campus SiS va ser un dels projectes guanyadors de l’edició del 2012, i en aquesta ocasió ha exposat en una ponència com s’ha desenvolupat el programa desde la concesió del premi: la seva implementació, l’avaluació de l’acompliment i les perspectives de futur.

Felicitacions als nous premiats!

Notícia de la jornada

Infografia de la jornada

+info:

 

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *